2021-07-02 07:50:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerencsés napod lehet ma, még szorult helyzetedből is nagyszerűen ki tudod vágni magad

Napi horoszkóp július 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szerelmi életedben régen volt ilyen boldog, harmonikus napod. Most a munkahelyedről hazahozott borús gondolatok is lényegtelennek tetszenek. Szingliként egy barát megértő társasága az, ami igazán boldoggá tesz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mindig nagy erőpróba magunkba nézni. Ez most neked is sok keservvel jár. És még nincs is vége… De azért ne vesd el a sulykot, és főleg, ne legyél magaddal szemben szigorú. A szeretet valahol ott kezdődik, hogy önmagunkat fogadjuk el.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az utóbbi idők nehézségeit, úgy érzed, egyedül kellett viselned. Ha jobban belegondolsz, mégiscsak te voltál az, aki kirekesztette a másikat a belső életéből. Párod helyesen vélekedik, ha több figyelmet kíván meg.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Zavaros helyzetben találhatod magad. Nem tehetsz mást, mint hogy a helyzetet felmérve azonnal lépsz. Megalkuvás nélkül, de azért készen a kompromisszumra. Ne feledd, milyen fontosak az apró, más számára talán lényegtelennek tűnő részletek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsés napod lehet ma, még szorult helyzetedből is nagyszerűen ki tudod vágni magad. Minél nehezebb a helyzeted, annál jobban járhatsz a végén. De ez nem jelenti azt, hogy kísértened kellene a sorsot! Ebben is legyél mértéktartó.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy ismeretlen kitartóan üldöz, talán még szerelmi vallomást is kaphatsz a mai napon. Lehet, hogy ez mégsem lesz ínyedre. Ha így van, ne köntörfalazz, add ki kerek perec az illető útját. A finomkodás itt nem segít.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyél jóságos, és vedd észre a párodban a jóakaratot, igyekezetet akkor is, ha esetleg sután, vagy ügyetlenül cselekedne. Az a helyzet ugyanis, hogy minél inkább kritizálod őt, annál esetlenebbé válhat. Inkább dicsérd, azzal erősíted őt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szép napra számíthatsz ma. Szívügyekben is tisztázódhatnak a kétségeid, különösen akkor, ha a mai napot utazáson töltitek. A más levegő más szempontokkal telíti a kapcsolatot. A kicsinyességnek így nincs helye.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az igazságtalanságot ma sehogy sem tűröd. Nem csak magaddal, de másokkal szemben is dühít és felháborít a kihasználás és a semmibevétel. Jól teszed, ha másokért küzdesz: ezzel mented meg saját magadat is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem leled sehol azt az embert, akit megfelelőnek éreznél a magad számára. Ha van társad, akkor meg benne látsz meg ezeregy hibát. Pedig nem ártana előbb egy kis önvizsgálatot is tartani, mielőtt másokat kritizálsz. Legyél elnézőbb!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Furcsán kavargó események közepébe kerülsz tudtodon és akaratodon kívül. A sors, úgy látszik szokatlan és meglepő utakra visz. A bizonytalanságot most rosszul viseled. Pedig tudhatnád, hogy a szeretteidnél biztosabb támaszra nincs szükséged.


Halak: II. 19. - III. 20.

A családi problémák nem annyira egyéniek, mint inkább a szokásos generációs különbségeknek tudhatóak be. Talán segít a gondok leküzdésében, ha ezzel tisztában vagy. És nem veszel mindent a lelkedre, mert nem személyre szóló a bántás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: